Informatie

 

 

Natuurvleespakket Drents Weidevlees

 

Drents Weidevlees is met recht ons paradepaardje. Als ABZ Anloo hebben we een initiatief ontwikkeld om dit vlees in het zonnetje te zetten, waarin klanten een Weidevleespakket kunnen bestellen.

 

Drents Weidevlees

Bij Drents Weidevlees zijn natuurbeheer, natuurbegrazing en de huisvesting van de dieren belangrijke factoren. De runderen, schapen en lammeren lopen op terreinen van Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Het Drentse Landschap waar ze onderdeel zijn van natuurlijk beheer en tegelijk alle ruimte hebben om zich goed en zonder stress te ontwikkelen. Samen vormen deze dieren het exclusieve private label ‘Drents Weidevlees’.

 

Weidevleespakketten

Onze Drentse Weidevleespakketten bevatten tien kilo vlees, waarbij iedere klant de mogelijkheid heeft hier diverse andere producten aan toe te voegen, zoals rundvlees, kip of varkensvlees.

Onze tien-kilo pakketten zijn vers verkrijgbaar, maar ook als diepvriespakket. Diepvriespakketten zijn het hele jaar door leverbaar en altijd aan te vullen met losse producten. Inhoud en samenstelling van beide pakketten zijn hetzelfde.

De vers pakketten kan je het hele jaar bestellen, de leveringsdata stemmen we af op de slachtdata. Dat geldt ook voor speciale wensen, zoals een hele bout of een rug. Diepvriespakketten hebben we altijd op voorraad.

 

Pakketten die afgehaald worden kunnen ter plaatse per pin of contant voldaan worden.