Huisslachting

Huisslachting is indirect bij ons mogelijk.

U kunt bij ons een afspraak maken om uw rund(eren) te laten slachten. Deze plannen we in op een datum die ook u past. Het slachten gebeurt bij van Raalte in Hoogeveen. Het geslachte dier wordt naar ABZ gebracht en wordt hier net zoals u van ons altijd was gewend verwerkt tot de producten die u graag wilt.

U kunt bij het diepvries klaar maken aanwezig zijn en zelf het vlees in de gewenste porties verpakken. Ook het verpakken kunnen wij voor u doen. U krijgt dan het vlees, in aangegeven porties, op schaaltjes geëtiketteerd en ingevroren terug op het afgesproken tijdstip.

De klanten kunnen zelf aangeven welke vleessoorten ze van het geslachte dier willen hebben. Zo bestaat de mogelijkheid om diverse soorten worst of burgers te laten maken, om het gehakt half om half te laten draaien in plaats van alleen rund of varkens.

Diepvries klaar
Het diepvries klaar maken van de dieren gebeurt op afspraak. De klant kan hier zelf bij aanwezig zijn, maar kan het ook door ons laten doen. Dit kan met de porties gewichten die u zelf wilt.

Ook is het mogelijk dat er verse worsten, saucijsjes en beefburgers worden gemaakt. Natuurlijk zijn andere mogelijkheden bespreekbaar.

Zo krijgt elke klant het vlees naar eigen wens mee naar huis.

Extra service
Het laten invriezen van het vlees bij ABZ Anloo. Dit is een proces van een nacht. De volgende dag kan het vlees ingevroren worden meegenomen.