De Maolderij

Welkom in ons “nieuwe”  ouderwets ingerichte winkel De Maolderij!

We kregen de kans om het interieur van een grutterswinkel van weleer over te nemen waardoor de nostalgie die dit interieur vertegenwoordigd in ere is hersteld en u kunt genieten van de sfeer van vroeger in een ouderwets maar modern jasje!

De Maolderij biedt u kwaliteitsproducten aan, waaronder diverse soorten vlees. U vind hier o.a. rundvlees, maar ook voor lamsvlees kunt u bij ons terecht. Verder bieden wij u ook varkensvlees, kip en natuurlijk onze droge worsten aan. Uiteraard kunt u uw speciale wensen kenbaar maken zodat uw bestelling op de gewenste dag voor uw klaar staat.

Ook hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse soepen, kruiden, biologische thee, groenten, aardappelen, appels, brood en zuivel!

U kunt in ons “winkeltje” terecht voor ouderwets snoepgoed zoals massee, stroopsoldaatjes, salmiak en schepsnoep!
Evenals diverse soorten jams, honing, sappen en siropen, Drentse wijnen, diverse soorten bieren, kaas, zuivel diverse soorten brood, pannekoekmeel, koek en chocola.

Een kado is natuurlijk altijd leuk om te geven of om te krijgen, daarom kunt u voor kadobonnen (vanaf € 5.00) ook bij ons terecht.

Voor de kraak verse broden zijn er bestellijsten verkrijgbaar en dan staan de bestellingen op de woensdag en vrijdag voor u klaar. Ook de zuivel kunt u bestellen waarna het op de vrijdag voor u klaar staat!

De soepen die onder onze private label naam ”De Lockerij” in de winkel staan zijn gemaakt door chef-kok Andries Lock van chefs2chefs.

 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens kijken bij De Maolderij aan de Annerweg 35 Anloo. Perfecte service staat hoog bij ons in het vaandel. Dit is en blijft onze speciale profilering. Natuurlijk staat de verdere ontwikkeling van ons bedrijf niet stil. Via onze website houden wij u hiervan op de hoogte.

 

Klik hier voor de bestellijsten

 

Ons “nieuwe”  ouderwets ingerichte winkel De Maolderij heeft ook de aandacht van de media getrokken. Klik hier onder op de link voor een leuk filmpje!

https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/166541/Grutterswinkel-in-Anloo-voert-je-terug-naar-grootmoeders-tijd