Huisslachting

ABZ Anloo is een bedrijf dat zorgvuldig met de dieren omgaat die voor de slacht worden aangeboden. Zo staan ze individueel in een box op stal zodat vreemde dieren elkaar niet kunnen verwonden of stoten. Op deze manier hou je ook rust op stal en voorkom je stress-slachting.

Voor het slachten van runderen, varkens, lammeren, geiten en paarden kunt u bij ons terecht. Wij slachten onder meer voor particulieren, boerderij-winkels en natuur beherende instanties.

U kunt bij het diepvries klaar maken aanwezig zijn en zelf het vlees in de gewenste porties verpakken. Ook het verpakken kunnen wij voor u doen. U krijgt dan het vlees, in aangegeven porties, op schaaltjes ge√ętiketteerd en ingevroren terug op het afgesproken tijdstip.

De klanten kunnen zelf aangeven welke vleessoorten ze van het geslachte dier willen hebben. Zo bestaat de mogelijkheid om diverse soorten worst of burgers te laten maken, om het gehakt half om half te laten draaien in plaats van alleen rund of varkens.

Spoelplaats
We hebben de beschikking over een spoelplaats voor het reinigen en ontsmetten van veewagens.

SKAL-certificering
Dat houdt in, dat we biologisch gelabeld zijn. Door deze certificering kunnen biologische veehouders (in de meest brede zin) hun vlees opwaarderen door de dieren bij ABZ Anloo te laten slachten en te laten verwerken tot een perfect eindproduct, dat in overleg met de klant volledig naar eigen wens wordt geportioneerd.

Diepvries klaar
Het diepvries klaar maken van de dieren gebeurt op afspraak. De klant is hierbij zelf aanwezig en kan de persoonlijke wensen aangeven. Men kan zelf verpakken naar eigen portie en grootte. Ook kunnen wij het verpakken verzorgen. Dat kan zowel op schaaltjes als in zakjes in de aangegeven porties.

Ook is het mogelijk dat er verse worsten, saucijsjes en beefburgers worden gemaakt. Natuurlijk zijn andere mogelijkheden bespreekbaar.

Zo krijgt elke klant het vlees naar eigen wens mee naar huis.

Extra service
Het laten invriezen van het vlees bij ABZ Anloo. Dit is een proces van een nacht. De volgende dag kan het vlees ingevroren worden meegenomen.